Защо сме по-добрият избор?
Danfoss e първата компания, която започва серийно производство на честотни преобразуватели през 1968 г.  В процеса на производство има създадена модерна система за контрол на качеството, като всички честотни преобразуватели преминават 45 минутен тест за фунцкионалност преди да напуснат фабриката.

Нашите задвижвания са проектирани за 10 годишен период на експлоатация без нужда от допълнително обслужване. Затова ние можем да даваме удължена гаранция на нашите продукти до 5 години!
Нашите задвижвания се базират на модулен принцип, което означава, че клиента купува само това от което се нуждае, с възможност за надстройка на задвижването след време.
Освен специалисти по-задвижвания, ние познаваме добре вашите приложения и затова можем да предложим най-правилния избор, както и да участваме в целия процес на подбор, консултации и внедряване на продуктите.
За много години фирма Danfoss разви локални офиси и сервизни партньори, които да обслужват клиентите по най-бързия и ефективен начин. В този смисъл ние имаме организирана сервизна структура за територията на България.
Доверете се на знанията и дългогодишен опит, за да получите сигурност и коректност!