Kонфигуратор на задвижвания


Конфигураторът на задвижвания на Danfoss представлява сложен инструмент но много лесен за работа, който се използва за конфигуриране на задвижвания с марка VLT® които наистина да отговарят на вашите критерии и изисквания.
Конфигураторът на задвижвания генерира уникален продуктов код за задвижването което желаете, като в същото време Ви предпазва от грешки.
"Обратното действие" е също възможно: Въведете продуктовия или кода за продажба, като конфигуратора на задвижвания ще покаже точната конфигурация на задвижването, включително всички опции и специални характеристики. Допълнително предимство от използването на конфигуратора на задвижвания е че той ви „подсказва” кои опции са възможни, като по този начин ви предпазва от грешки при избора на конфигурация.
Ако искате да замените вашия продукт със същия, просто въведете номера за продажба на стария честотен преобразувател VLT® като конфигуратора на задвижвания ще ви предложи подходящия честотен преобразувател от новата генерация.
Конфигураторът на задвижвания може да ви предостави информация също за резервни части и аксесоари за настоящите продукти и тези които вече не се произвеждат.
Кликнете на линка по-долу ако желаете да ползвате конфигуратора на задвижвания.

Конфигураторът на задвижвания работи само с Internet Explorer.

Конфигуратор на задвижвания